Mutu fixade Fiorentinas seger i målkalaset

Adrian Mutu gjorde två mål i första halvlek och lade grunden för Fiorentinas seger mot Debrecen. Matchen var ett riktigt målkalas och italienarna vann till sist med 4-3.

Faktiskt var det rumänerna som tog ledningen via Peter Czitkovics redan i den andra minuten. Men det vara bara det första skottet av sex att hitta rätt före pausvilan. Redan efter 20 minuter ledde Fiorentina med 3-1, efter Mutus dubbla nätkännningar och ytterligare en av Alberto Gilardino.

Trots det blev spänningen lite onödigt intensiv för Serie A-klubben. I slutet av matchen reducerade Debrecen två gånger inför 42 000 åskådare på Ferenc Puskas-stadion i Budapest.

Publicerad 2009-10-21 kl 01:22