Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Nasri: "Vinner vi inte lär det värvas nya spelare"

Foto: SCANPIX

I kväll väntar ödesmatch för Manchester City när Bayern Munchen kommer på besök. Samir Nasri menar till och med att klubben kommer värva nya spelare om de inte vinner ikväll.

Med enorma utgifterna kommer också förväntningar. Med tanke på de enorma summor som Citys ledning lagt ut på spelarköp och löner kan man lugnt säga att en del av förväntningarna är att ta sig vidare från gruppspelet i Champions League. 

City har  ett prekärt läge i sin grupp och måste helt enkelt vinna kvällens match mot Bayern Munchen. Annars är risken stor att man kan missa avancemang redan ikväll.

Skulle City missa att ta sig vidare i Champions League är det naturligtvis en stor missräkning. Enligt mittfältaren Samir Nasri skulle det kunna få stora konsekvenser för truppen.

- Låt oss vara ärliga. Med tanke på spelarnas löner och den individuella kvalitén så är nittio procent av truppen världsklass, säger Nasri enligt The Mirror.

- Om vi inte skulle ta oss vidare från gruppen skulle vara ett stort bakslag för klubben. Vi måste se till att göra något, annars kommer det värvas nya spelare nästa säsong. Det är så det är att spela för en stor klubb, menar Nasri.

I samma grupp möts CSKA Moskva och Roma redan klockan 18.00 på grund av den ryska kylan. Efter den matchen lär City bättre veta hur deras situation ligger till, men oavsett resultat krävs nog en seger ikväll över Bayern.

Läget i gruppen:
Bayern Munchen 12 p, Roma 4 p, CSKA Moskva 4 p, Manchester City 2 p.

Publicerad 2014-11-25 kl 19:04
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons