Näst målrikaste matchen någonsin mellan Villarreal och Ålborg

Villarreal - Ålborg 6-3
0-1, '20, Saganowski; 1-1, '28. Rossi; 2-1, '33, Capdevila; 2-2, '36, Enevoldsen; 3-2, '67. Llorente; 4-2, '70, Llorente; 4-3, '77, Johansson; 5-3, '80, Pires; 6-3, '84, Llorente

Inbytte Joseba Llorente gjorde tre mål på sjutton minuter för Villarreal när spanjorerna slog danska Ålborg med hela 6-3.

Llorente gjorde mål i 67:e, 70:e och 84:e minuten i en match som är den näst målrikaste i Champions Leagues historia.

Det var dock Ålborg som tog ledningen när Marek Saganovski nickade in ett mål som ställde Villarreal. Det var sedan oavgjort i halvtid innan Villarreal drog ifrån till 4-2.

Andreas Johansson gjorde sedan 4-3 och Ålborgs hopp tändes igen innan siffrorna rann iväg för danskarna.

Publicerad 2008-10-21 kl 22:55