POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PRIMEIRA LIGA

Nilsson Lindelöf: "Vi har alla möjligheter att slå ut Bayern"

Victor Nilsson Lindelöf spelade hela matchen när Benfica föll med 1-0 borta mot Allianz Arena. Ett resultat som innebär att hoppet lever.
- Det blir väldigt rolig på vår hemmaarena där 65 000 fans hjälper oss, säger han till Viasat Fotboll. 

1-0 till Bayern München kom efter bara en minut och 45 sekunder. En mardrömsstart för Benfica, men sen spikade de portugisiska gästerna igen helt. Mittbacken Victor Nilsson Lindelöf var nöjd med lagets insats.

- Det var väldigt tufft att släppa in ett tidigt mål men jag tycker att vi kommer tillbaka starkt. De får några halvchanser men vi kommer tilbaka bra i matchen och har kontroll, säger han till Viasat Fotboll.

- Vi jobbar väldigt hårt för varandra, täcker upp för varandra och är väldigt kompakta. De kommer inte till så jättemycket lägen och jag tycker att vi gör det bra.

Hur är det som 21-årig svensk att kliva in på Allianz Arena i en Champions League-kvartsfinal?
- Jag försöker bara njuta av situationen och spela min fotboll för att hjälpa laget. Det är klart att det är roligt att spela på Allianz Arena men jag försöker fokusera på att spela mitt spel.  

Nu väntar retur i Lissabon och där tror Nilsson Lindelöf att det finns goda chanser.
- Det blir väldigt tufft men också väldigt roligt. Då spelar vi på vår hemmaarena inför våra hemmafans där vi har 65 000 som hjälper oss. Det blir väldigt kul och vi måste tro på det här. Vi har alla möjligheter att slå dem.  

Publicerad 2016-04-05 kl 23:21
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå