Olic sänkte United - med mål i sista minuten

Ivica Olic sparade det bästa till sist. Efter 92 minuter sköt han 2-1 för Bayern München mot Manchester United.

0-1 Rooney 2'
1-1 Ribery 77'
2-1 Olic 92'

Det såg ut att bli ett oavgjort tungviktsmöte. Men ett mål på övertid gav Bayern München segern med 2—1 över Manchester United i den första kvartsfinalen i Champions league.

Ännu bättre läge inför returen har Kim Källströms Lyon, som hemmaslog Bordeaux med 3—1.

Det såg länge ut som om Wayne Rooney skulle ge Manchester United fördel inför hemmareturen. De 66 000 på läktarna i Allianz Arena i München hann knappt bänka sig innan det small till.

Wayne Rooney fick ostörd trycka in Nanis frisparksinlägg bakom Hans-Jörg Butt från nära håll sedan hans bevakare, argentinaren Martin Demichelis, iförd ansiktsmask efter en duell med Michael Ballack i en landskamp i början av mars, ramlat i straffområdet.

I andra halvlek blev det bättre fart på Bayern München och inte minst Franck Ribery. Det var dock på en fast situation som fransmannen ordnade kvitteringen. Hans frispark i 77:e minuten tog i den brittiska muren och bollen gick i mål förbi en maktlös Edwin van der Sar.

Bayern München hade det mesta och bästa av spelet i slutskedet. Men Manchester United var nära att ta ledningen då försvararen Nemanja Vidic nickade i ribban efter hörna.

Sista ordet blev dock Bayern Münchens. Och det kom i sista ögonblicket.

Ivica Olic snappade upp bollen efter inhopparen Mario Gomez genomrusning, bröt in och bredsidade iskallt in 2—1-målet förbi van der Sar.

Mardrömsläget hade förvandlats till ett drömläge.