PSG nollade Forsbergs Leipzig - Neymar hjälte på straff

Neymar steppade in 1-0 tidigt på straff.
Leipzig jagade kvittering hela matchen, men Paris Saint-Germain höll tätt och vann med 1-0.
- Straffen är ett skämt, säger Julian Nagelsmann.

Returmötet mellan Paris Saint-Germain och RB Leipzig skulle komma att avgöra mycket i grupp H. Första mötet mellan lagen slutade 2-1 till tyskarna, efter en avgörande straff från Emil Forsberg. Paris Saint-Germain hade tre poäng efter tre matcher, och Leipzig sex poäng.

Leipzig skulle få en tuff start. Efter bara tio minuter fick PSG straff när Angel Di Maria fälldes i straffområdet. Straffen tog Neymar hand om. Efter en väldigt långsam och retsam ansats lade Neymar in bollen säkert till höger i mål. 1-0 PSG.

Den första halvleken bjöd på irriterad stämning, dels var Emil Forsberg när att få sitt andra gult kort och bli utvisad, och dels delade Neymar ut en riktig eftersläng som gav gult. Halvleken slutade 1-0.

Efter bara några minuter i den andra halvleken var Leipzig nära att kvittera. Emil Forsberg fick ett inlägg från höger, och han drog till på volley. Skottet gick precis utanför och 1-0 stod sig.

1-0 stod sig även matchen ut, vilket gjorde att PSG tog sig upp på samma poäng som Leipzig. Sex poäng.

- Jag tycker vi var det bättre laget, straffen är ett skämt. Noll kontakt. Jag vet inte vart VAR var efter det. Utöver straffen hade inte PSG någon riktigt bra chans under hela matchen. Det gör mig irriterad, säger Julian Nagelsmann enligt 90Plus.

PSG: Navas - Florenzi, Marquinhos, Diallo, Bakker - Paredes, Danilo, Herrera - Di Maria, Mbappé, Neymar

Leipzig: Gulasci - Mukiele, Konaté, Upamecano, Angeliño - Sabitzer, Haidara, Forsberg - Nkunku, Poulsen, Olmo