POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LIGUE 1
50v

PSG och United bötfälls efter CL-åttondelsfinalen

Foto: Bildbyrån.

PSG besegrade Manchester United i första CL-åttondelen.
Nu meddelar Uefa att båda klubbarna bötfälls av olika anledningar. 

Paris Saint-Germain bortaslog nyligen Manchester United med 2-0 i första åttondelsfinalmötet i Champions League. Uefa startade därefter en utredning med anledning av stökigheter på läktarplats och meddelar nu att båda klubbarna bötfälls.

Manchester United bötfälls med 16 000 euro, drygt 168 000 kronor med anledning av att trappor var blockerade och att saker kastades på Old Trafford. 

Paris bötfälls i sin tur för att klubbens fans använde pyroteknik, kastade saker och att supportrar förstörde saker på läktaren. PSG får betala 41 000 euro, drygt 432 000 kronor i böter, men måste även ta kontakt med Manchester United inom 30 dagar om skadorna som klubbens supportrar orsakade på Old Trafford. 

Uefa meddelade även att PSG får 25 000 euro, drygt 263 000 kronor i böter för försenad avspark i sista gruppspelsmatchen mot Röda Stjärnan i turneringen, samtidigt som PSG-tränaren Thomas Tuchel stängs av i en match för olämpligt beteende under matchen. Däremot är avstängningen "uppskjuten för en provperiod på ett år". 

Publicerad 2019-02-28 kl 20:06
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå