PSG showade mot Celtic - Bayern tog ny seger

Ligue 1

Grupp B var sedan tidigare klar, då PSG och Bayern München redan säkrat platserna till åttondelsfinalerna. Trots det så fanns det inget lugn i lagen, som båda vann sina matcher under onsdagen.

PSG tog emot Celtic på Parc des Princes. Det gästande laget skulle få se ett storspelande hemmalag som öste på. Målskyttet började redan i första minuten av Celtics Moussa Dembele men kom snabbt att få en vändning. Neymar svarade med en kvittering i 9:e minuten och sen var det bara PSG som gällde. Matchen slutade hela 7-1 och PSG har nu gjort 24 mål i gruppen, mer än vad någon annan har lyckats göra.

Det var även bortalaget Bayern München som inledde målskyttet mot Anderlecht. Robert Lewandowski satte 1-0 fem minuter i andra halvlek. Anderlecht kvitternde men Bayern München svarade snabbt och matchen slutade 2-1 till bortalaget.