Ramos nickade Real Madrid vidare

Match nummer 100 för Real Madrid i Europa.
Då nickade Sergio Ramos laget vidare till kvartsfinal.
- Det finns inget bättre sätt att fira det på, säger matchvinnaren till klubbens hemsida.

Real Madrid är klart för spel i kvartsfinal i Champions League. För det kan man till stora delar tacka Sergio Ramos som stod för två mål i segern på San Paolo.

Det var dock Napoli, som förlorade det första mötet i Madrid med 1-3, som började bäst. Marek Hamsik hittade fram till Dries Mertens redan efter knappa 25 minuters spel och belgaren kunde från nära håll rulla in ledningsmålet.

Real Madrid vaknade dock - och mittbacken Sergio Ramos vände på matchen på egen hand. Ramos nådde högst med pannan två gånger om inom loppet av fem minuter, vid det andra tillfället gick bollen i nät via Dries Mertens, och ordnade i praktiken avancemanget redan då.

Matchen var mittbackens hundrade i Europa för den spanska storklubben.

- Det finns inget bättre sätt att fira det på, säger Ramos själv efter matchen, enligt klubbens hemsida.

Ramos menar att laget hade det tufft i den första halvleken men att man lyckades få ordning på spelet.

- Det var en tuff match där vi fick slita.

- Vi är glada över att ha gått vidare, nu måste vi reflektera över misstagen och fokusera på ligan igen.

Slutresultatet skrevs till sist till 3-1 efter att Alvaro Morata i matchens 90:e minut ordnat slutresultatet och totalt 6-2 över två matcher.

Napoli: Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Allan, Diawara, Hamsik - Callejón, Mertens, Insigne.

Real Madrid: Keylor - Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo - Casemiro, Kroos, Modrić - Bale, Benzema, Ronaldo.