Real tog andra raka vinsten i CL - Vidal utvisad efter omdiskuterade situation

Zinedine Zidanes Real Madrid har hittat tillbaka till vinnarspåret i Champions League.
Under onsdagskvällen besegrades Inter efter att Arturo Vidal ropade på straff men fick istället två gula kort och blev utvisad.

Viktiga poäng stod på spel när Inter tog emot Real Madrid i den fjärde rundan av Champions League-gruppspelet och det var gästerna som skulle visa sig starkast.

Real Madrid och Eden Hazard skulle få en drömstart. I den femte minuten tilldelades Real en straff och fram klev belgaren och sköt in ledningsmålet för gästerna. Hazards första mål i Champions League sedan den 22 nov 2017 när han gjorde mål mot Qarabag i Chelsea.

Inter spelade upp sig i matchen och skapade flera chanser att sätta kvitteringsmålet. I den 34:e minuten dribblade Arturo Vidal in i Real straffområde och laddade för skott. Istället för att träffa bollen sparkade Vidal på en Real-försvarares ben och ramlade ihop samtidigt som han ropade på straff. Domaren valde att inte blåsa för straffspark och Vidal blev rasande. Så pass arg att domaren valde att ge Inter-mittfältaren två raka gula kort. Inter nere på tio man.

Inter skulle trots utvisningen stå emot hyfsat men drygt femton minuter in i den andra halvleken kom även 2-0. Det genom inhopparen Rodrygo.

Inter kom inte mycket närmare innan domaren Anthony Taylor blåste för fulltid.

I och med resultatet hänger Real Madrid på Borussia M´gladbach i toppen av tabellen. Real på sju poäng, en poäng efter M´gladbach.

Inter: Handanovič - De Vrij, Škriniar, Bastoni - Hakimi, Gagliardini, Vidal, Barella, Young - Lukaku, Martínez

Real: Courtois - Carvajal, Varane, Nacho, Mendy - Kroos, Modrić - Vázquez, Ødegaard, Hazard - Díaz

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.