Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE
10å

Real Madrids tränare varnar för domartabbar i Turin

Real Madrids tyske tränare Bernd Schuster bet sig inte i tungan efter domartabbarna i helgens derby. Idag fortsatte han attacken och gav en känga åt hela kontinentens domarkår. En varning inför matchen mot Juventus.

MADRID. Efter helgens derby mellan Atlético och Real Madrid (1-2) var Bernd Schuster snabb med att såga domarinsatsen. Om det ”inte vore för domaren hade vi vunnit med 1-5” menade tränaren direkt efter mötet.

Lördagens derbydomare hade visserligen (och synbarligen) inte sin bästa dag, men uppbackad av spansk media har debatten rasat vidare sedan slutsignalen.

Idag menade bland annat Barcelonaspelaren Piqué att han ”inte förstår att det klagas när de [Real Madrid] vinner matchen och får med sig tre poäng”. Men i huvudstadsklubben visas tänderna inför tisdagens möte i Turin.

Bernd Schuster tog under måndagen nämligen ut svängarna igen, och attackerade generellt domarnivån i hela Europa vilket tolkas som en direkt varning inför tisdagens Champions Leaguematch mot Juventus i Turin.
– Jag ser inte att domarnivån i Europa skulle vara speciellt hög, vi har haft det tufft i Champions, och i vissa faser är vi oroliga precis som i Spanien. Det finns inte många domare som verkligen håller måttet, menade tysken framför A3:s kameror.

När det gäller domarinsatser i möten med Juventus borde däremot Real Madrid inte ha alltför mycket att klaga på. Först och främst med tanke på Champions Leaguefinalen ’98, där många anser att Pedja Mijatovic vinstmål var offside.

Publicerad 2008-10-20 kl 21:37
Annons
Annons
Annons