Reals tre mål på fem minuter sänkte Marseille - Ronaldo tvåmålsskytt

Real Madrid-Marseille 3-0
1-0, 59', Ronaldo; 2-0, 61, Kaka (straff); 3-0, 64', Ronaldo

Mållöst i 58 minuter, sedan sade det pang, pang, pang inom loppet av fem minuter och Real Madrid ledde med 3-0 mot Marseille.

Cristiano Ronaldo ger Real Madrid valuta för pengarna - fyra mål på två Champions league-matcher.

I mötet med Marseille blev det två baljor och seger med 3-0.

Efter Real 5-2-seger i första Champions league-matchen mot Zürich gick det till en början trögare på målfronten hemma mot Marseille. Real saknade dock inte chanser framför det franska målet i första halvlek. Cristiano Ronaldo hade bland annat några tunga skott på mål.

Lyckan skulle vända i andra halvlek, tack vare en viss målfarlig portugis. På sex minuter hade Real gjort 3-0.

Första målet kom sedan Ronaldo sprungit på Pepes djupledsboll och rullat in bollen bakom Steve Mandanda i Marseille-målet. Tre minuter senare kapades Ronaldo i straffområdet av Souleymane Diawara. Diawara blev också utvisad av den svenske Martin Hansson och Kaka rullade enkelt in 2-0 på straff.

Trean kom efter ytterligare tre minuter, Benzema och Kaka väggspelade innan bollen nådde Ronaldo som satte trean.

I den 70:e minuten byttes Ronaldo ut sedan han kolliderat med Mandanda och gjort illa foten.