POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
CHAMPIONS LEAGUE

Rekord-Ronaldo hyllar sin tränare: "Carlo har förändrat allt"

Foto: SCANPIX

Real Madrid i Champions League-final för första gången på 12 år, då hyllar Ronaldo Ancelotti.
- Carlo har förändrat allt, säger portugisen efter matchen.

Real Madrid körde över Bayern München i Champions League-semifinalen och vann under tisdagskvällen med hela 4-0 på bortaplan. Efter totalt 5-0 är spanjorerna nu i sina första Champions League final på 12 år, något som enligt Ronaldo är tack vare Ancelotti.
- Carlo ska ha hela äran. Han har förändrat allt. Vi ändrade vårt tankesätt, säger Ronaldo enligt AS.

Real Madrid tog kontroll över matchen från start och det var aldrig någon tvekan om vilket lag som skulle ta sig till final. Efter matchen var Ronaldo imponerad av sitt lags bedrift.
- Att göra fyra mål på bortaplan mot Bayern är inte enkelt. Laget har gjort det väldigt bra. Du måste gratulera hela laget, de har varit fantastiska. Försvarsspelet var imponerande och de längst fram tog vara på möjligheterna. Vi är i final, precis som vi ville.

Med sitt första mål i matchen och Real Madrids tredje blev Cristiano Ronaldo den första spelaren i historien att göra 15 mål under en och samma Champions League-säsong. Senare skulle portugisen även göra sitt 16:e mål som tog resultatet till 4-0.
- Jag försökte slå målrekordet. Men jag var inte besatt av att göra mål eller att spela final. Laget hjälpte mig en hel del och jag är väldigt glad, mer än något annat för chansen att kunna vinna Champions, säger Ronaldo enligt AS.

Publicerad 2014-04-30 kl 13:02
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå