Rivstarten gav Bayern 4-0-kross mot Olympiakos

Bayern München spände musklerna tidigt mot Olympiakos. Redan efter 20 minuter ledde laget med 3-0. Rivstarten lade grunden till tyskarnas 4-0-vinst.

Bayern München satte gasen i botten från start mot Olympiakos och gjorde processen kort mot grekerna.

Douglas Costa inledde målskyttet efter åtta minuter och bara lika många minuter senare kunde Robert Lewandowski göra 2-0. Thomas Müller fortsatte den tyska rivstarten genom att trycka dit 3-0 i den 20:e minuten.

I början på den andra halvleken fick Holger Badstuber syna domarens röda kort. Men trots det kunde Kingsley Coman utöka ledningen till 4-0 när han nickade in bollen i den 70:e minuten.

Bayern kunde sedan hålla undan och vinna komfortabelt med 4-0 och befäste toppositionen i grupp F.

Publicerad 2015-11-24 kl 22:46