Roma tappade tvåmålsledning - men avgjorde sent

Bayer Leverkusen hämtade upp ett 2-0-underläge men fick ändå lämna Rom i besvikelse.
Miralem Pjanic avgjorde med 3-2 på straff i den 81:a minuten.

Roma tog en mycket viktig seger - den första i årets Champions League - hemma mot Bayer Leverkusen. Italienarna fick en kanonstart på matchen när Mohamed Salah tåade in 1-0 redan i den tredje minuten.

När Edin Dzeko säkert placerade in 2-0 i den 29:e minuten såg Roma ut att gå mot en säker seger. Men gästerna ville annorlunda. Admir Mehmedi reducerade direkt efter halvtidsvilan och Chicharito kvitterade fem minuter senare.

Roma skulle dock ändå vinna matchen. Efter en oerhört rörig situation tio minuter från slutet så knuffades Mohamed Salah omkull och hemmalaget fick straff och Leverkusens Ömer Toprak rött kort.

Miralem Pjanic var säker från elva meter och såg till att Roma gick om Bayer Leverkusen i tabellen och nu är tvåa bakom Barcelona.