POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
CHAMPIONS LEAGUE

Ronaldo helt uppgiven: ”Nästa säsong kan vi ge Barcelona titeln direkt”

Cristiano Ronaldo menar att det var ”Mission impossible 4” att slå ut Barcelona. Han säger att man lika gärna kunde ha skippa returmötet.
- Det hade varit bättre att inte komma hit, sa han efter matchen enligt Marca.

Real Madrid åkte till Barcelona och spelade 1-1 i returmötet av Champions League-semifinalen. Det räckte inte till avancemang, och enligt storstjärnan Ronaldo borde laget aldrig ha spelat returen, men säger att man gjorde det för att Real Madrid är en ”gentlemanna-klubb”.

- Det var ”Mission Impossible 4”. Det hade varit bättre att inte komma hit.

Portugisen menade nämligen att Real Madrid hade mer än bara ett starkt lag emot sig, och stämde in i den kör av konspirationsteorier som kommit från Madrid-klubbens spelare och ledare innan och efter mötena mot de bittra rivalerna. I tisdagens match fick också Real Madrid ett hårt beslut mot sig, när Gonzalo Higuains mål dömdes bort.

- Vi visste att något skulle hända. Det här är inte bara fotboll, det är något mer än så. Någonting är i görningen, för många saker på en gång. Higuains mål var regelrätt men dömdes bort. Barca är ett för bra lag för att behöva få hjälp på vägen, sa en uppenbart bitter Ronaldo.

Real Madrid-spelaren menar dessutom att om det ska fortsätta så här, så behöver man inte spela om vem som ska vinna Champions League nästa år.

- Nästa säsong kan vi ge Barcelona titeln direkt.

Publicerad 2011-05-04 kl 09:47
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå