Ronaldo vansinnig när Juventus föll: "Solklar straff"

Juventus föll mot Porto (2-1).
I matchens slutskede fälldes Cristiano Ronaldo och skrek på straff - men fick inget gehör.
- Det är solklar straff, inget snack om saken, konstaterade Fabio Capello och Alessandro Del Piero i Sky Sport Italias sändning.

Andrea Pirlo bekräftade under tisdagen att valet om vem som skulle spela bredvid Cristiano Ronaldo stod mellan Dejan Kulusevski och Alvaro Morata. Det blev svensken som får chansen - när Juventus gästade Porto i åttondelsfinalen av Champions League.

En minut in i matchen skulle Porto ta ledningen. Anfallaren Mehdi Taremi bröt en svag hemåtpassning från Juve-mittfältaren Bentancur och rullade in 1-0.

Historien skulle upprepa sig. 30 sekunder in i andra halvlek dubblade Porto-anfallaren Moussa Marega lagets ledning, då han på inspel från höger tryckte in bollen.

I den 77:e minuten byttes Kulusevski, som stod för en anonym insats, ut mot Aaron Ramsey. Hoppet för Turin-laget tändes när Federico Chiesa bredsidade in reduceringen med tio minuter kvar.

På tilläggstid gick Ronaldo ner i straffområdet. Portugisen gestikulerade vilt och uttryckte sitt stora missnöje över att det inte blev straff. Men det hjälpte inte. Domaren friade - och tiden rann ut.

Matchen slutade 2-1.

Efter slutsignalen fick Ronaldo medhåll av Fabio Capello och Alessandro Del Piero.

"Det var en solklar straff, inget snack om saken", sa de i Sky Sport Italias sändning.

Porto: Marchesin - Manafa, Mbemba, Pepe, Sanusi - Corona, Oliveira, Uribe, Otavio - Taremi, Marega.

Juventus: Szczesny - Danilo, De Ligt, Chiellini - Chiesa, Bentancur, Mckennie, Rabiot, Sandro - Ronaldo, Kulusevski.