POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Rooney hyllar Barcelona – som ett av världens bästa lag någonsin

Wayne Rooney är full av beundran för Barcelona.
Och vet att det är dem man måste slå för att vinna Champions League.
- De är i en klass för sig, säger han till Champions League magazine.

Det är nog ingen som undgått att Barcelonas första halva av säsongen har varit riktigt bra. Innan förlusten gick laget 28 matcher utan förlust, och en av dem som noterat Barcelonas kvalitet är Wayne Rooney. Nu hyllar han det katalanska laget och håller dem som favoriter till att vinna Champions League.

- De är laget man måste slå. Deras fotboll är fantastisk och de vinner matcher genom att spela så, vilket är det viktigaste.

Rooney menar dessutom att Barcelonas fotboll kommer göra att laget inte glöms bort på lång tid, utan säger att de är ett av de bästa lagen någonsin

- De är ett fantastiskt lag och folk kommer att komma ihåg vad det här Barcelonalaget har gjort under en lång tid, precis som de stora Real Madrid- och Manchesterlagen.

Manchester Uniteds anfallare har ju annars för egen del haft en lite sämre säsong än den förra. Dessutom verkade det för en tid som att han var på väg att lämna United - innan han skrev på nytt kontrakt.

- Det är en lättnad att ha kontraktssituationen utredd, säger han nu.

- Jag vet att jag gjorde rätt beslut som stannade. Det var en jobbig tid men nu längtar jag bara efter att hjälpa laget att vinna troféer.

Publicerad 2011-01-21 kl 15:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå