Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

CHAMPIONS LEAGUE
43v

Rosenborg-kaptenen erkänner: "Bollen tog på min hand"

Foto: SCANPIX

CHAMPIONS LEAGUE

Rosenborg-kaptenen erkänner: "Bollen tog på min hand"

43v

NORRKÖPING. Rosenborgs lagkapten Mike Jensen erkänner nu - han fick bollen på handen innan 2-0-målet mot IFK Norrköping.
- Ja, jag måste vara ärlig med det, säger han till Fotbollskanalen.

Annons

Domaren Craig Pawson hamnade i fokus på Östgötaporten när IFK Norrköping spelade sin retur mot Rosenborg i Champions League-kvalets andra omgång under onsdagen. Först blåste han straff väldigt sent vid Rosenborgs 1-0-mål och även det andra målet väckte domarilska i Peking-lägret.

Rosenborgs lagkapten Mike Jensen fick bollen på handen innan han slog in inlägget som Yann-Erik de Lanlay stötte in från nära håll.

- Det ska jag vara ärlig och säga, den tog på min hand. Det är inte så att jag slår med mig den, men jag får en liten knuff i ryggen och så träffar bollen handen. Det måste jag vara ärlig och säga, bollen tog handen, säger Jensen.

Så det hade inte varit konstigt om domaren blåst frispark?
- Assisterande domaren borde ju vara i en bra position och om han hade dömt frispark så tror jag att jag hade haft en förståelse för det. Men jag fick en liten knuff i ryggen som gör att jag kommer i en onaturlig position. Och jag menar att jag ändå inte fick någon fördel av det för bollen hade ändå träffat min kropp, säger dansken.

Norrköping vann till slut matchen med 3-2, men åkte ut ur Champions League ändå med sammanlagt 4-5.

Publicerad 2016-07-20 kl 21:58
CHAMPIONS LEAGUE

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER