Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

CHAMPIONS LEAGUE

Rosenborg-kaptenen erkänner: "Bollen tog på min hand"

Foto: SCANPIX

NORRKÖPING. Rosenborgs lagkapten Mike Jensen erkänner nu - han fick bollen på handen innan 2-0-målet mot IFK Norrköping.
- Ja, jag måste vara ärlig med det, säger han till Fotbollskanalen.

Domaren Craig Pawson hamnade i fokus på Östgötaporten när IFK Norrköping spelade sin retur mot Rosenborg i Champions League-kvalets andra omgång under onsdagen. Först blåste han straff väldigt sent vid Rosenborgs 1-0-mål och även det andra målet väckte domarilska i Peking-lägret.

Rosenborgs lagkapten Mike Jensen fick bollen på handen innan han slog in inlägget som Yann-Erik de Lanlay stötte in från nära håll.

- Det ska jag vara ärlig och säga, den tog på min hand. Det är inte så att jag slår med mig den, men jag får en liten knuff i ryggen och så träffar bollen handen. Det måste jag vara ärlig och säga, bollen tog handen, säger Jensen.

Så det hade inte varit konstigt om domaren blåst frispark?
- Assisterande domaren borde ju vara i en bra position och om han hade dömt frispark så tror jag att jag hade haft en förståelse för det. Men jag fick en liten knuff i ryggen som gör att jag kommer i en onaturlig position. Och jag menar att jag ändå inte fick någon fördel av det för bollen hade ändå träffat min kropp, säger dansken.

Norrköping vann till slut matchen med 3-2, men åkte ut ur Champions League ändå med sammanlagt 4-5.

Publicerad 2016-07-20 kl 21:58
CHAMPIONS LEAGUE

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER