Rosengård förlorade igen - utslaget ur Champions League

Damallsvenskan

Rosengård behövde vända 0-3 från det första mötet med Chelsea - men var aldrig nära.
London-laget vann med 1-0 i Malmö och är vidare till kvartsfinal i Champions League.
- Chelsea är sett över två matcher det klart bättre laget, säger Rosengårds målvakt Zecira Musovic.

Chelsea hade 3-0 med sig till åttondelsfinal-returen mot Rosengård i Champions League. Ett uddlöst Rosengård var aldrig nära att hota avancemanget.

Istället blev det en ny seger för Chelsea. Ji Soyun gjorde matchens enda mål i inledningen av den andra halvleken och gästerna gick vidare med totalt 4-0. Nu ska Chelsea spela kvartsfinal i turneringen för första gången.

- Chelsea är sett över två matcher det klart bättre laget, säger Rosengårds målvakt Zecira Musovic på presskonferensen efter matchen.

- Det är egentligen de första 45 i första matchen som sätter lite prägel på det det här resultatet. Annars tycker jag att vi gör en solid insats i dag. Men det räcker inte att inte göra mål.

De svenska landslagsspelarna Hedvig Lindahl och Magdalena Eriksson spelade 90 minuter för Chelsea.

Publicerad 2017-11-15 kl 20:43