Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Rydström har inte gett upp: ”Vi ska ge dem en jävla fight”

Tvåmålsunderläge och inga bortamål – utgångsläget kunde ha varit bättre inför returen mot Debrecen.
- Vi ska ge dem en jävla fight, säger Henrik Rydström till fotbollskanalen.se efter matchen.

Efter att ha spelat avvaktande i första halvlek kom Kalmar ut och tog tag i taktpinnen i andra halvlek, men målen uteblev.
- Sen kommer 1-0 från ingenstans och det är väl acceptabelt och sen kommer en tvåa i slutet och det gör det lite jobbigare inför returen, säger Kalmars lagkapten Henrik Rydström från spelarbussen efter 2-0-förlusten i Champions League-kvalet mot ungerska Debrecen.

Trots förlusten är inte Rydström överdrivet imponerad av motståndet och tror att Kalmar har en chans att vända i returen.
- Jag tycker att vi har ett rätt stort bollinnehav och ett passningsspel som vi ibland inte har i allsvenskan så då tycker man att det ska räcka till att få med sig ett bättre resultat än 0-2. Samtidigt kan man känna att det finns hopp inför returen och att vi ska kunna göra mål på det här lagen, säger han.

Rydström ursäktar sig inte, men kan inte undgå att nämna temperaturen som en bidragande orsak till att man inte orkade hålla emot i 90 minuter.
- Det var otroligt varmt och fuktigt då blir man urlakad i kroppen. En del av våra offensiva killar kände nog så och då tar man inte löpningar på samma sätt. Men vi ska ge dem en jävla fight, säger han och syftar på returen.

Publicerad 2009-07-16 kl 00:14
Annons
Annons
Annons