Så betygsätts "Vigge" efter Uniteds vändning: "Stark första halvlek"

Victor Nilsson Lindelöf bildade mittbackspar med Chris Smalling när Manchester United vände och vann mot Juventus.
Efter matchen fick svensken varierade betyg i brittisk press.
"Gjorde det bra i lite över en timme", skriver Manchester Evening News.

Se alla målen i matchen i Sporten i spelaren ovan.

Victor Nilsson Lindelöf spelade hela matchen för Manchester United borta mot Juventus. Svensken blev ifrånsprungen av Cristiano Ronaldo när den portugisiske stjärnan satte dit 1-0 för Juventus.

Men under matchens sista fem minuter gjorde United två mål. Först kvitterade Juan Mata med en magisk frispark och i matchen sista minut kom 2-1-målet efter att Alex Sandro stött in bollen i eget mål.

Efter matchen fick Nilsson Lindelöf varierade betyg i brittisk press.

"Gjorde det bra i lite över en timme, men sen stod han på hälarna och straffades av Cristiano Ronaldo", skriver Manchester Evening News som ger svensken en sexa i betyg på en tiogradig skala.

Daily Star är generösare när de betygsätter svensken. Nilsson Lindelöf fick en åtta i betyg av tabloiden, bäst i United.

Independent följer Manchester Evening News linje och ger svensken en sexa i betyg.

Daily Express ger också Lindelöf en sexa i betyg:

"Precis som Smalling gjorde han en riktigt stark första halvlek, men var helt borta när Ronaldo gjorde mål. Hans avsaknad av snabbhet blev avslöjad".

Publicerad 2018-11-07 kl 23:34