Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE
28v

Salah avbryter muslimska högtiden: "Ska inte påverka honom"

Foto: Bildbyrån.

Mohamed Salah ställs på lördag mot Real Madrid i CL-finalen.
Då avbryter han Ramadan inför mötet i Kiev. 
- Han kommer att avbryta sin fasta, säger den spanske sjukgymnasten Ruben Pons till radiostationen Onda Cero enligt Marca

Liverpool-stjärnan Mohamed Salah är troende muslim och inledde den 16 maj den muslimska fastemånaden Ramadan, som i år varar mellan den 15 maj och fram till den 13 juni. Han avbröt dock i går högtiden och sin fasta med anledning av lördagens final mot Real Madrid i Champions League i Kiev.

Den spanske sjukgymnasten Ruben Pons, som behandlar stjärnan, meddelar att det är med anledning av att det inte ska påverka honom negativt inför finalen. 

- Så vitt jag vet i Marbella, så praktiserade han Ramadan, men det fanns en plan för de här viktiga dagarna, säger han till radiostationen Onda Cero enligt Marca. 

- På torsdag, fredag och under matchdagen kommer han att avbryta fastandet, så att det inte ska påverka honom, fortsätter han. 

Salah kommer däremot efter finalen att återgå till fastandet. Salah ansluter senare till Egyptens landslagssamling inför det kommande världsmästerskapet i Ryssland. Egypten ställs den 15 juni mot Uruguay i den första gruppspelsmatchen. 

Publicerad 2018-05-25 kl 16:11
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons