POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LA LIGA

Simeone firade med uppmärksammad gest - kan nu straffas av Uefa

Foto: Bildbyrån.

Diego Simeone firade med en uppmärksammad gest mot Juventus. 
Nu meddelar Uefa att Atlético-tränaren kan straffas för det. 

Atlético Madrid-tränaren Diego Simeone firade i förra veckan lagets andra mål med en uppmärksammad gest i 2-0-segern mot Juventus i Champions League. Simeone fick efteråt be om ursäkt för gesten och förklarade att han ville visa att hans lag "har kulor".

- Jag gjorde det som spelare i Lazio-Bologna och jag gjorde det igen för att visa våra fans att vi har kulor. Det var en så tuff match. Vi fajtades så mycket och Diego Costa kämpade verkligen hårt, även om han inte var i hundraprocentig form. Jag behövde visa vad jag kände, sa han enligt Football-Italia då. 

- Jag kan bara be om ursäkt om någon blev förolämpad, men jag gjorde det från hjärtat, fortsatte han.

Nu meddelar Uefa att tränaren utreds för "olämpligt uppförande", men att datumet ännu är inte satt för när Uefas disciplinkommitté kommer att ta upp ärendet.

Vidare meddelade även Uefa att Atlético Madrid utreds för att trappor var blockerade under lagets hemmamatch, men även för att "saker kastades". Juventus utreds i sin tur för att avsparken blev försenad och "olämpligt uppträdande" av Juventus-tränaren Massimilano Allegri vid den försenade avsparken. 

Publicerad 2019-02-25 kl 18:38
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå