Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Självsäker Palmér inför mötet mot Dinamo

Klart att vi har respekt för Dinamo, men inte mer än att vi kan slå dem, säger assisterande tränaren Anders Palmer till fotbollskanalen.

Malmös assisterande tränare Anders Palmer talar om en tuff bortamatch när Malmö spelar Play-off i Champions League. Palmer kan dessutom tala av erfarenhet från sina år som spelare i Malmö på 80-talet - När Malmö spelade i Europa regelbundet.

-Vi har väl spelat matcher där nere. Det är nya tider, men självklart är det fortfarande tufft att komma ner till Kroatien. Med publiktrycket, mycket liv på läktaren, öronbedövande. Sen är ju Dinamo extra känt för sin publik, säger Palmér till fotbollskanalen.

Har ni någon koll på motståndet?

- Nä. Vi fick ju reda på det precis. Men vi tänker som så. Ska man gå vidare och gå in i gruppspel måste man kunna hantera den här typen av matcher, poängterar den assisterande tränaren.

Vad tror du om Malmös chanser?

- Vi har goda chanser. Nu har vi bra självförtroende och bra fart i gänget och ser verkligen fram emot detta. Det var absolut stärkande att slå ut Rangers, ett lag som spelade i Champions League i fjor. Det är klart att vi har respekt för Zagreb, men inte mer än att vi kan slå dem.

Publicerad 2011-08-05 kl 13:27
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons