Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

CHAMPIONS LEAGUE

Skandalscener på San Siro - Gattuso skallade tränare

Matchen var över. Då kom de hetaste känslorna när Gennaro Gattuso skallade Tottenhams assisterande tränare Joe Jordan.

Matchen mellan Milan och Tottenham var någorlunda lugn en bit in i andra halvleken. Då tacklade Mathieu Flamini Tottenham-backen Vedran Corluka och borde förmodligen ha blivit utvisad.

- En solklar utvisning - en fruktansvärd tackling, sa Redknapp enligt ESPN efter matchen.

Det fick spelarna att tända till ordentligt och flera hamnade i ordentliga diskussioner, bland annat Van der Vaart som skällde ut Flamini för tacklingen.

Kort därefter blev det irriterat på planen igen. Thiago Silva fick en tackling precis vid sidlinjen. Då blev av någon anledning Gattuso rasande på Tottenhamtränaren Joe Jordan - och puttade honom i bröstet.

Det skulle dock bli än värre efter slutsignalen. Gattuso och Jordan hittade varandra vid sidlinjen och en vilt dispyt bröt ut - och till slut satte Milanmittfältaren huvudet i ansiktet på Jordan. Det ledde till nytt tumult och spelare från båda lagen skrek och slet i varandra.

Gattuso kan troligtvis förvänta sig att Uefa agerar på ett eller annat sätt för hans beteende. Vad Jordan gjorde för att Gattuso skulle reagera som han gjorde är ännu oklart, men man kan räkna med att man lär höra mer om den här incidenten, från båda läger, inom de närmsta dagarna.

Publicerad 2011-02-16 kl 01:44

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER