Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Spanska tidningar dömer ut MFF: "Smälte lika snabbt som is"

Foto: SCANPIX

MADRID. Malmö och Åge Hareide kritiseras hårt i spansk press dagen efter storförlusten.
“De smälte lika snabbt som is”, skriver AS.

När Fotbollskanalen träffade AS krönikör Iñako Diaz Guerra inför matchen hyllade han Malmö FF för deras framfart i Champions League. Efter matchen var Iñako inte lika imponerad.
“Det visade sig att Malmö är ett ytterst känsligt lag och det krävs väldigt lite för att skada dem”, skriver han i sin krönika och fortsätter med att jämföra MFF med smältande is.
“Efter 1-0 målet smälte Malmö bort lika snabbt som is”.

Iñakos medarbetare Javier Diaz rubricerar sin text i dagens tidning med “Vi är immuna mot flugsvampar” och syftar i sin text på Åge Hareides uttalande inför matchen om att han skulle ge sina spelare flugsvampsoppa för att bli extra aggressiva.

I sin text uttrycker Diaz även att Atlético till skillnad från Malmö inte behöver några extra medel så som som flugsvampar för att prestera.
“Detta Atlético behöver inga flugsvampar eller uppfriskande hopkoks-soppor.”, skriver han.

Trots 5-0 vinsten varnar dock Diaz inför returmötet i Sverige.
“Vi vet att det kommer bli farligare där. Det ska bli intressant att se vad för magisk formula Hareide har förberett för att besegra spanjorerna då, nu vet vi i alla fall att flugsvamp inte gav några mål”.

Marcas krönikör Alberto Barbero var framförallt kritisk mot Åge Hareides byten i slutet av matchen som han inte hade någon förståelse för.
“Jag gillade framförallt Forsberg, han var en förebild för Malmö och kämpade hela tiden för att hålla dem kvar i matchen. Jag förstår verkligen inte varför Åge bytte ut honom eller varför han gjorde byten i den 89:e och 90:e minuten. Vad var tanken med det, påbörja en comeback?”, skriver Barbero.

Mest av allt hyllas Koke i de spanska tidningarna efter att 22-åringen legat bakom fyra av Atléticos fem mål. Även Griezmann, Arda Turan och Mandzukic får en hel del beröm dagen efter matchen.

Publicerad 2014-10-23 kl 15:55
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons