Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Stankovic om Balotellis ilska: "Han är som ett barn"

Mario Balotelli hamnade i bråk med fansen – och med Marco Materazzi. Efteråt kritiseras han av sina lagkamrater i Inter.
- Jag behöver inte fler barn, säger Dejan Stankovic.

Hela intermezzot startade när Balotelli missade en målchans och buades ut av sina egna supportrar. Det fick honom att både gestikulera mot läktaren och slänga sin tröja till marken i vredesmod.

Situationen ska ha gått så pass långt att Balotelli rök ihop med Marco Materazzi innan han lämnade arenan för att åka hem, utan ett ord till avsked.

Men medan Zlatan Ibrahimovic backar upp den 20-årige anfallaren är tongångarna annorlunda inom Inter. José Mourinho och presidenten Massimo Moratti fördömer Balotelli i medierna, liksom flera av klubbens spelare.

- Han är som ett barn, säger Dejan Stankovic. Jag har redan tre stycken och tänker inte ta mig an honom. Visst, han har haft problem med fansen – men det finns det andra som har också.

Stankovic tror dock att Balotelli fortfarande kan ändra sitt uppträdande, och den tanken får stöd av lagkaptenen Javier Zanetti.

- Det är tråkigt att firandet förstörs av sådana här saker. Om supportrarna busvisslar mot honom måste han förstå att det kan bero på många saker. Men vi står bakom Mario, som vi alltid har gjort, säger Zanetti.

Publicerad 2010-04-21 kl 01:23
Annons
Annons
Annons