Stukat United bortaslog PSG - Rashford matchvinnare i slutskedet

Manchester United saknade flera spelare i mötet PSG.
Trots det vann engelsmännen – efter att Marcus Rashford avgjort matchen i slutskedet.

Manchester United reste till Paris med flera spelare borta. Saknades gjorde Edinson Cavani, Harry Maguire, Mason Greenwood, Eric Bailly och Jesse Lingard. Trots saknaden av kvintetten var det gästerna som började bäst i mötet med Paris Saint-Germain.

United tilldelades straff efter 22 minuters spel men Bruno Fernandes misslyckades med att förvalta möjligheten. PSG:s Keylor Navas gick åt rätt håll och kunde rädda en svag straff.

Men straffen skulle slås om.

Efter en VAR-granskning visade reprisbilderna att Navas gick för tidigt och Fernandes fick en chans till. Portugisen sköt i samma hörn, Navas gick åt andra hållet och det var 1-0 för United.

I början av den andra halvleken skulle PSG kvittera. Neymar slog hörnan som Anthony Martial (!) dråpligt nickade in i egen bur.

Matchen skulle få ett mål till.

Tre minuter från full tid fick Marcus Rashford bollen i höjd med straffområdet. Rashord vände runt och avlossade ett hårt skott som letade sig in i det bortre hörnet. 2-1 till United alltså, vilket också blev slutresultatet.

PSG: Navas - Florenzi, Diallo, Kimpembe, Kurzawa - Herrera, Danilo, Gueye, Di María, Neymar, Mbappé

United: De Gea - Wan-Bissaka, Tuanzebe, Lindelöf, Shaw - Fred, McTominay - Rashford, Fernandes, Telles - Martial