Superskrällen: Manchester United föll i Champions League efter dubbla försvarsmissar

Efter 13 minuter bjöd Manchester United Demba Ba på 1-0.
Även Başakşehirs 2-0 kom från dåligt försvarsspel.
United reducerade snabbt men förlorade matchen med 2-1 och åkte på sitt första poängtapp i CL-gruppspelet.
- Vi sköter inte våra roller. Det är mitt ansvar, säger Ole Gunnar Solskjær efter matchen enligt BBC.

Under onsdagskvällen mötte Manchester United det turkiska laget Başakşehir i Champions League. United hade inför matchen fått en bra start på gruppspelet med två vinster på två omgångar - och topppade därmed grupp H. Başakşehir låg sist med noll inspelade poäng.

Efter bara 13 minuter skulle Başakşehir ta ledningen efter att Demba Ba kommit fri från halva plan och avslutat enkelt för 1-0. Nemanja Matic stod för något av en försvarsmiss och gav Ba läget, som han tog vara på direkt. United hade hörna och lyft upp alla backar, men längst bak stod Matic och hade noll koll på Ba.

Precis innan klockan stod på 40 minuter fick Başakşehir ytterligare ett läge efter att Juan Mata tappat bollen på högerkanten. Det utnyttjade det turkiska laget och Edin Viaca kunde smälla in 2-0 bakom CL-debuterande Dean Henderson i United-målet.

Strax efter 2-0-målet skulle United reducera. Luke Shaw hittade in med ett inlägg till en helt omarkerad Anthony Martial som kunde nicka in bollen. Den första halvleken slutade därför 2-1 till hemmalaget Başakşehir.

Den andra halvleken innehöll lågt bolltempo och få målchanser, vilket gjorde att matchen slutade 2-1 till Başakşehir. Som därmed tog sin första seger i Champions League-gruppspelet. United, som inledde med två vinster mot Leipzig och PSG, åkte på sitt första poängtapp.

Victor Nilsson Lindelöf fick sitta kvar på bänken under hela matchen.

- Det är inte ett mål vi egentligen ska släppa in. Men vi sköter inte våra roller. Det är mitt ansvar. Det är en kort hörna där vi glömmer våra försvarspositioner, säger Ole Gunnar Solskjær efter matchen enligt BBC.

I helgen ställs Manchester United mot Everton i Premier League, en match Solskjær ser fram emot.

- De två senaste matcherna har varit slag i magen på oss. Nu måste bättra oss till mötet med Everton. Jag är glad att vi har match på lördag, säger Solskjaer.

Başakşehir: Gunok - Rafael, Skrtel, Epureanu, Bolingoli - Aleksic, Berkay Özcan, Kahveci - Viaca, Ba, Turuc

Manchester United: Henderson - Wan-Bissaka, Tuanzebe, Maguire, Shaw - Matic - van de Beek, Mata, Fernandez - Martial - Rashford