Tevez nära Milan - då slog Pato och Robinho till

Carlos Tevez är på väg till Milan.
Då slog Robinho och Alexandre Pato till med varsitt mål i 2-2-matchen mot Viktoria Plzen.

Zlatan Ibrahimovic vilade när Milan mötte Viktoria Plzen. Då passade Robinho och Pato på att visa upp sig för sin tränare. Duon gjorde Milans mål i 2-2-matchen.

Robinho bröstade snyggt fram Pato som gjorde 1-0. Två minuter senare väggade sig duon igenom hemmalagets försvar innan Robinho ökade på ledningen till 2-0. Viktigt med tanke på att Carlos Tevez säga vara på väg till klubben.

Viktoria Plzen reste sig dock mot redan slutspelsklara Milan. Bystron reducerade i den 89:e minuten innan Duris gjorde 2-2 på övertid.

Publicerad 2011-12-06 kl 23:18