Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Tinnerholm knäad i skrevet - bara gult för Celticspelaren

Foto: TV6

TV6

En knätackling rakt i skrevet på Anton Tinnerholm. Men Celtics Leigh Griffiths klarade sig undan med en varning i Champions League-kvalet.

Det var i slutet av första halvlek som det hettade till rejält på Swedbank Stadion. Anton Tinnerholm ställde sig i vägen för Celticspelaren Leigh Griffiths, som ansåg att det handlade om en regelvidrig obstruktion. Svaret från skotten blev bryskt – ett knä rakt i skrevet på den svenske ytterbacken.

Men domaren var skymd och bedömde det hela som en knuff, vilket gjorde att 25-åringen klarade sig undan med ett gult kort.

Griffiths var ju annars just den spelare som hamnade i centrum för MFF-lägrets missnöje i den första kvalrundan, när målvakten Johan Wiland beskyllde honom för tjuvspel efteråt.

- De är grisar allihop, sade Wiland till Kvällsposten, vilket ledde till en hel del missnöje bland medier och supportrar i Skottland.

Efteråt tonade Wiland ned sitt uttalande med motiveringen att betydelsen i engelsk översättning får anses vara rejält mycket värre än vad han avsett när han lämnade kommentaren på svenska.

Publicerad 2015-08-25 kl 21:29
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons