POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
CHAMPIONS LEAGUE

Torres återvänder till Atletico som motståndare: "Hoppas han gör en dålig match"

BARCELONA. Fernando Torres återvänder för första gången till Vicente Calderon för Champions League mötet med Atlético Madrid.

- Vi hoppas att han har en väldigt dålig match, säger Mario Suárez inför matchen.

Atlético Madrid tar under tisdagskvällen emot Chelsea på Vicente Calderon i det första mötet av Champions League semifinalen. Matchen blir Fernando Torres första match på Vicente Calderon sedan han lämnade Atlético Madrid 2007.

- För alla i Atlético är det väldigt speciellt att se Torres spela här. Han har varit en idol för många av oss och det är första gången han återvänder till Calderon. Om han spelar så hoppas vi att han har en väldigt dålig match men att det går bra för honom efter mötet, säger Mario Suárez till Marca.

Det hör inte till vanligheterna att det spelas en Champions League semifinal på Calderon och Mario Suárez erkänner att tisdagensmatch kommer vara väldigt speciell.

- När jag var liten och gick till arenan för att heja på a-laget hade jag aldrig möjligheten att göra det i en Champions League semifinal. Jag hoppas att det blir en bra fest som alla våra supportrar kan njuta av. För alla atléticos är detta något väldigt vackert och speciellt.

Atlético-spelaren uttrycker även i intervjun med Marca att klubbens fans varit viktiga för lagets framgång under säsongen.

- Jag skulle vilja be dem att fortsätta med det de gör. De är våran spelare nummer 12, när benen blir trötta får de oss att springa mer med sina sånger. De märker det inte men mycket av det vi har lyckats med är tackvare dem, de är en stor hjälp och otroligt viktiga för oss.

Efter matchen mot Barcelona uttryckte Gabi att det varit deras livsmatch och Mario Suárez håller till viss mån med men menar att varje match är en final.

- Varje match vi spelar nu är vårt livsmatch, en final och vi kan inte tänka längre än nästa match, säger Mario Suárez till Marca.

Publicerad 2014-04-22 kl 06:09
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå