POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
CHAMPIONS LEAGUE

Torres var tillbaka efter sju år: "Går inte att förklara känslan"

BARCELONA. Efter sju år återvände Fernando Torres till Vicente Calderon, arenan där hans karriär tog fart.
- Det går inte att förklara känslan, Atléticofansen har alltid gett mig mer än vad jag gett dem, säger Chelseaspelaren enligt Marca efter matchen.

Under tisdagskvällen återvände Fernando Torres för första gången på sju år till Vicente Calderon. Ett minst sagt speciellt tillfälle för Torres som debuterade för Atlético som 17-åring och spenderade sex säsonger i klubbens a-lag innan han lämnade för Liverpool 2007.

- Det är en fantastisk känsla att återvända. Det är svårt att förklara vad jag kände när jag gick ut på planen och i slutet när de ropade mitt namn. De har alltid gett mig mer än vad jag har gett dem, säger Torres efter matchen.

Att comebacken till Vicente Calderon kom under en såpass historisk match för Atlético Madrid gjorde den bara än mer speciell uttrycker Torres.

-  Det kunde inte ha varit mer speciellt att återvända till Calderon efter sju år. Att mötas i en Champions League semifinal och allt vad det betyder för klubben, det hade inte kunnat vara bättre.

Men trots att han fortfarande har starka känslor för sin barndomsklubb, så är Torres tydlig med att det glöms bort under matchen.

-  Under matchen måste du tävla. Jag lärde mig det i den här klubben, oavsett vad situationen är. Men före och efter var det väldigt känslomässigt för mig. Mottagandet jag fick från fansen före och efter matchen är något jag aldrig kommer att glömma.

Det har spekulerats en hel del om ifall Fernando Torres snart återvänder till Vicente Calderon permanent, men det var inget Chelseaspelaren ville fokusera på nu.

-  Kommer jag återvända till Atlético? Det har jag redan gjort, idag. Låt oss ta det en match i taget. Simeone och jag var lagkamrater i två år och vi har en bra relation. Nu är det tid att njuta och på onsdag ska jag försöka vinna, som alltid, säger Torres enligt Marca efter matchen. 

Publicerad 2014-04-23 kl 14:44
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå