Tottenham fick ingen drömstart på CL - tappade tvåmålsledning

Tottenham var på väg mot en drömöppning i sin Champions League-debut. Men Werder Bremen lyckades kvittera engelsmännens tvåmålsledning.
- Kan inte vara nöjd när vi hade 2-0, säger Harry Redknapp.

Tottenham fick en riktig drömstart borta mot Werder Bremen. Det engelska succélaget från i fjol hade 2-0 redan efter knappa 20 minuter efter ett självmål och en Peter Crouch-nick.

Men någon fantastisk drömstart på själv Champions League-gruppspelet blev det aldrig. Först nickade Hugo Almeida in reduceringen strax före paus och i början av andra kvitterade också Marko Marin för tyskarna.
- Målet precis före paus lyfte dem och de fick tillbaka sin kraft, säger Harry Redknapp till Viasat Sport.

Peter Crouch hade sedan fler lägen att avgöra och borde nog satt 3-2 med minuten kvar, men skottet gick utanför på anfallarens friläge.

- Såklart kan jag inte vara nöjd när vi hade 2-0 och tappade, fortsätter Redknapp.
- Men det är bra att få med sig en poäng.
Publicerad 2010-09-14 kl 23:31