Tottenham utslaget efter blixtsnabba svaret

Harry Kane kvitterade för Tottenham mot Monaco.
Sekunder senare kunde Thomas Lemar sätta 2-1 och skicka Spurs ut ur Champions League.

Tottenham är utslaget ur Champions League. 1-2-förlusten borta mot Monaco avgjorde saken grupp E därifrån Monaco och Leverkusen nu går vidare.

Trots flera fina lägen fick London-gänget åka hem utan poäng.

Tottenhams So Heung-Min fick tidigt ett friläge - men lyckades inte runda målvakten Subasic och få in bollen i mål. I stället orsakade Eric Dier en straff i den 12:e minuten som Falcao fick förtroendet att ta.

Colombianen lyckades dock inte överlista Hugo Lloris som initialt höll kvar Spurs i matchen.

Den andra halvleken formligen exploderade. Först nickade Djibrill Sidibe in 1-0 för Monaco innan Harry Kane kunde kvittera på straff.

Direkt efter avspark slog hemmalaget till igen. Thomas Lemar stack iväg i djupet direkt och kunde sätta bollen bara 38 sekunder efter Spurs 1-1-mål.

Det blev också det avgörande målet. Spurs är nu utslaget och får sikta in sig på att försöka ta tredjeplatsen i gruppen före Pontus Wernbloom och Carlos Strandbergs CSKA Moskva.