POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
CHAMPIONS LEAGUE

Trots presidentens uttalanden - Inga tvivel kring Courtois: "Han kommer att spela"

Trots Atléticopresidentens tvivel, Diego Simeone kommer att spela Courtois mot Chelsea.
- Varken jag eller Courtois har några tvivel på att han kommer spela, säger Simeone.

När Atlético Madrid kvalificerade sig till semifinalen i Champions League avslöjades det att det fanns en klausul i Atléticos lånekontrakt med Chelsea angående målvakten Thibaut Courtois. Enligt klausulen skulle Madridlaget bli tvungna att betala engelsmännen en stor summa, runt 3 miljoner euro, per match om målvakten skulle delta i mötena med Chelsea.

Efter rapporterna reagerade UEFA genom att utfärda ett uttalande om att sådana klausuler är emot  “integriteten av den idrottsliga tävlingen” och var därför inte tillåten. Men trots det har Atlético Madrids president Enrique Cerezo uttryckt att laget inte kommer spela målvakten om Chelsea inte vill det. Av den anledning att Atlético vill kunna förlänga låneperioden av Courtiois.

Nu har däremot Atléticotränaren Diego Simeone uttryckt att han räknar med att spela sin målvakt i Champions League-matcherna mot Chelsea.
- Jag har inga tvivel om att Courtios spelar mot Chelsea, det har inte han heller. Det är inget bekymmer.  Men vi vet inte ännu vart han kommer spela nästa säsong, säger Simeone till radiokanalen Ondacero.

Publicerad 2014-04-15 kl 10:39
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå