Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

TV: Ancelotti försvarar stjärntrion

Foto: AP

Nästa

Avbryt
Försök igen

Carlo Ancelotti

BARCELONA. Trots att målen och resultaten uteblivit har Carlo Ancelotti fortsatt förtroende för sin anfallstrio
- Benzema, Bale och Ronaldo är inte ansvariga för formsvackan, säger Real Madrid-tränaren på sin presskonferens inför CL-mötet med Schalke 04.

Efter två raka matcher med poängtapp i La Liga har Real Madrid tappat positionen som tabelletta och kritiken har varit hård främst mot Benzema, Bale och Ronaldo. Carlo Ancelotti erkänner att laget har haft en tung period men vill inte lägga något av ansvaret på sin anfallstrio.

- Jag har fullt förtroende för dem, utan tvekan. Det finns ingen diskussion om dem. Laget har haft en generell formsvacka men inte de tre. De har gjort färre mål men jag tror att det beror på att laget inte hjälper anfallarna tillräckligt just nu, säger Ancelotti.

Trots de dåliga resultaten ser Ancelotti ingen anledning till att ändra på hur laget spelar när man ikväll möter Schalke 04.

- Vi kommer inte ändra på vår identitet och vi kommer fortsätta att spela på samma sätt, för det är vad vi är bekväma med och vad som ger oss resultat. Vi är medvetna om problemen som vi hade på San Mamés och varje match är en nu möjlighet att lösa de problemen och bli bättre.

Efter den senaste tidens formsvacka har Carlo Ancelotti ifrågasatts allt mer i spansk media men Ancelotti själv menar att han har det största förtroendet från klubben och dess president Florentino Perez. 

- Presidenten har ringt mig flera gånger och han ger mig stort stöd och hjälp. Speciellt den här senaste veckan så har han stöttat mig mycket. Stödet från klubben är alltid där, de har stort fortroende för det jobb jag gör och det är jag väldigt tacksam för, sa Ancelotti under sin presskonferens.

Publicerad 2015-03-10 kl 13:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons