Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

TV: Barcelona ska specialbevaka Zlatan: En av de bästa

Nästa

Avbryt
Försök igen

Zlatan Ibrahimovic ska återigen ställas mot sin gamla klubb Barcelona och tränare Luis Enrique vet att han måste se upp.
- Vi kommer rikta speciell uppmärksamhet mot Ibra, säger han.

På presskonferensen inför Barcelonas möte med Paris Saint-Germain handlade flera av frågorna om Zlatan Ibrahimovic. Svensken missade första mötet med PSG i gruppspelet men är nu tillbaka och det är något Barca är medvetet om att man måste se upp med.
– Ibra är en av de bästa just nu. Om vi är bra försvarsmässigt kommer kanske skapa problem men inte lika mycket problem. Det är det vi hoppas kunna göra. Han kanske aldrig får en chans men om han får möjlighet att göra mål ska jag göra mitt bästa, säger målvakten André Ter Stegen på presskonferensen.

Tränare Luis Enrique fyller i att försvarsarbetet blir extra viktigt nära man möter en spelare som Zlatan Ibrahimovic.
– Om alla hjälper till och vi pressar bra kommer han få färre chanser. Men han är en spelare som kan avgöra när som helst och det är därför han är en av de bästa, säger Luis Enrique enligt Sportbladet.

Ibrahimovics förflutna i den katalanska klubben gör också att spelarna känner honom bättre, men huruvida det är en fördel vill Enrique inte sia om.
– Det är klart att det hjälper att ha spelare som har tränat med honom dagligen. Man känner till hans styrkor, men kanske ännu mer eventuella svagheter. Vi kommer rikta speciell uppmärksamhet mot Ibra och även Edinson Cavani. Men inte förrän efter matchen kan jag svara på om det var en fördel eller inte, säger Luis Enrique.

Publicerad 2014-12-09 kl 15:28
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons