TV: Bayern vann på nytt - enkelt vidare till CL-kvartsfinal

Bayern München tog en ny seger mot Besiktas i Champions League.
Efter 3-1 borta och totalt 8-1 är tyskarna enkelt vidare till kvartsfinal.

Se höjdpunkterna från matchen i sportsändningen i spelaren ovan (5.25 in i klippet).

Bayern München hade 5-0 med sig till Turkiet efter hemmamötet med Besiktas. I returen kunde man tämligen enkelt ta en ny seger och avancera till kvartsfinal.

Bayern gjorde 1-0 efter en dryg kvart efter att Thiago Alcantara satte dit foten på Thomas Müllers inlägg och stötte in bollen i mål.

Direkt i andra halvlek utökade gästerna sin ledning efter ett självmål av Gökhan Gönul. Vagner Love satte Besiktas i målprotokollet i dubbelmötet i den 59:e minuten. Efter en bjudning av Bayern-försvaret kunde anfallaren liggandes peta in bollen.

Fem minuter från slutet såg Sandro Wagner till att Bayern ändå skulle få sista ordet i ett dubbelmöte man dominerat och bröstade in 3-1.

Bayern är vidare till kvartsfinal - för sjunde året i rad - efter totalt 8-1.

Segern var den elfte raka för tränaren Jupp Heynckes, ett nytt Champions League rekord enligt Bundesligas officiella Twitter.

Lagens startelvor:

Besiktas: Zengin - Gönul, Medel, Uysal, Erkin - Quaresma, Özyakup, Arslan, Lens - Love, Pektemek.

Bayern: Ulreich - Rafinha, Boateng, Hummels, Alaba - Vidal, Martinez,Thiago - Müller, Lewandowski, Ribery.