TV: City föll i Champions League-premiären – Lyon avgjorde i första halvlek

Manchester City fick en mardrömsstart på årets Champions League-säsong.
Hemma mot franska Lyon blev det förlust med uddamålet.

Se höjdpunkterna från matchen i sportsändningen i spelaren ovan.

Manchester City hade en fin fjolårssäsong. Laget tog hem Premier League-titeln och i Champions League lyckades man ta sig till kvartsfinal, där Liverpool blev för svåra. I kväll inledde man årets spel i turneringen. Detta hemma mot franska Lyon.

City fick en tuff start på matchen. Efter 25 minuters spel tog bortalaget ledningen genom Maxwell Cornet, framspelad av Memphis Depay. Och det var inte slut där. Med två minuter kvar till halvtidsvilan kom nästa mål när Nabil Fekir utökade fram till 2-0, ett resultat som stod sig halvleken ut.

I den andra halvleken försökte hemmalaget trycka på men fick inte utdelning förens i den 67:e minuten. Bernardo Silva svarade för reduceringen och City kunde inleda jakten på kvittering.

Laget hade dock svårt att skapa chanser och Lyon kunde överraskande vinna matchen med 2-1. City har därmed fått en mardrömsstart på årets Champions League-turnering.