TV: City orkade inte skaka Barcelona - utslagna igen

Manchester City är återigen utslaget ur Champions League tidigt. Leo Messi och Dani Alves gjorde Barcelonas mål när katalanerna vann med 2-1.

Barcelona hade 2-0 med sig från första mötet i Manchester och kunde ha utökat det i den första halvleken. Domaren valde dock att blåsa för offside när Jordi Alba löpte i djupled fick en passning och spelade fram Neymar till vad som såg ut som 1-0. En offside som visade sig var helt felaktigt sett till reprisbilderna.

Tidigare under halvleken hade domaren dessutom friat en straffsituation när Joleon Lescott kapade Leo Messi.

Manchester Citys bästa chans hade Samir Nasri efter en vacker klackassist från David Silva.

I den andra halvleken satte Barcelona 1-0 när Joleon Lescott fumlade när han försökte stoppa en djupledsboll. Leo Messi snappade upp den helt fri med Joe Hart och valde att chippa den i mål med utsidan.

I med en knapp kvart kvar fälldes Edin Dzeko i straffområdet. Domaren valde att fria, något som gjorde Pablo Zabaleta rasande. Han var redan varnad och protesterade så vilt att han fick ett gult kort till.

Trots att City var en man mindre på planen lyckades man kvittera. Edin Dzeko nådde högst på en hörna och Vincent Kompany styrde bollen i mål.
Tiden var redan för knapp för gästerna och inte blev det lättare när Andres Iniesta rundade Joe Hart och spelade fram Dani Alves som tryckte in 2-1 direkt efteråt.
Publicerad 2014-03-12 kl 22:44