TV: Citys tapp - bara kryss mot CSKA Moskva

Nollgradigt och tomma läktare.

Men för CSKA Moskva var tisdagens Champions League-kväll ändå speciell.

Laget hämtade upp 0-2 till 2-2 mot Manchester City och tog gruppspelets första poäng.

I början av oktober beslutade Europeiska fotbollsförbundet (Uefa) att CSKA Moskva måste spela tre av sina kommande matcher i europeiskt cupspel med tomma läktare.

En del av straffet för klubbens stökiga supportrar. De låg dessutom bakom att CSKA Moskva efter en tidigare dom tvingades spela utan publik redan i förra hemmamatchen.

Tisdagskvällens möte med Manchester City var Moskva-klubben första match utan åskådare under den nya domen.

Det var synd.

Hemmalaget stod nämligen för en överraskande vändning och ordnade säsongen första Champions League-poäng.

Efter Manchester Citys övertygande första halvlek, där Sergio Agüero och James Milner ordnade både 1—0 och 2—0, tog hemmalaget ett rejält grepp om matchen i andra.

I den 65:e minuten reducerade inhopparen Seydou Doumbia. 20 minuter senare föll anfallaren i straffområdet efter en närkamp med Aleksandar Kolarov, och fick med sig en straff. Den tog Bebras Natcho hand om på allra bästa sätt — och kvitterade till 2—2.

Poängen var CSKA Moskvas första i gruppspelet. Manchester City har fortfarande ingen seger efter tre matcher.

Publicerad 2014-10-21 kl 23:08