TV: Claesson bakom FCK:s första CL-mål - kryssade efter planstormning

Viktor Claesson låg bakom FCK:s mål mot Dortmund (1-1).
Detta minuter efter att spelet hade stoppats av en planstormare.

1:49

Avbryt
Försök igen

Se när spelet stoppades i spelaren ovan.

FC Köpenhamn, med svenskduon Roony Bardghji och Viktor Claesson på planen, tog under onsdagen emot Borussia Dortmund på hemmaplan i Danmark i Champions League-gruppspelet. I början av första halvlek tog Dortmund ledningen genom Thorgan Hazard, och efter lite mer än en halvtimme stoppades spelet.

Anledningen var att en aktivist då tog sig in på planen, och satte sig ner i gräset. Aktivisten hade en tröja på sig, där det stod - "bojkotta Qatar" - men fördes snabbt bort från planen, vilket gjorde att spelet kunde komma igång igen.

Det var till FCK:s fördel, för i den 41:a minuten spelade Viktor Claesson fram sin lagkamrat Hakon Arnar Haraldsson till 1-1, vilket var den danska klubbens första mål i turneringen den här säsongen.

Fler mål än så blev det inte och matchen slutade oavgjort. Dortmund var redan sedan tidigare vidare, som grupptvåa, till åttondelsfinal, medan FC Köpenhamn blev fyra i Champions League-gruppen.

FC Köpenhamn: Grabara - Diks, Vavro, Lund, Sørensen - Lerager, Clem, Claesson - Bardghji, Haraldsson, Daramy.

Borussia Dortmund: Kobel - Passlack, Hummels, Schlotterbeck, Hazard - Can, Özcan - Adeyemi, Reyna, Malen - Modeste.

Champions League streamas på Telia och C More.