TV: Drogba bakom kvitteringen som gör att matchen lever

Didier Drogba fixade hörnan, Wesley Sneijder slog den och Aurélien Chedjou blev helt fri och kvitterade. Åttondelsfinalen mellan Chelsea och Galatasaray lever i allra högsta grad.

Inför matchen handlade det mesta om Didier Drogba. Men när matchen väl var igång var det en annan anfallare som levererade. Fernando Torres tackade José Mourinho för förtroendet och gjorde 1–0 redan efter nio minuter. Det var en fin omställning där André Schürrle hittade César Azpilicueta som i sin tur spelade fram till spanjoren – som inte gjorde något misstag.

I slutet av den första halvleken hade Galatasaray en boll i mål – men det blev bortdömt. Det fanns redan en boll på planen efter att John Terry valt att inte sparka ut en boll som var död. För den förseelsen fick Chelseakaptenen gult kort.

Efter en dryg timme kom istället kvitteringen. Didier Drogba fixade hörnan, Wesley Sneijder slog den och Aurélien Chedjou blev helt fri och kvitterade.

Just Didier Droga blev utbytt i den 80:e minuten – och han såg inte vidare glad ut.

Matchen slutade 1–1 och mötet lever i allra högsta grad inför returen på Stamford Bridge.

Publicerad 2014-02-26 kl 22:44