TV: Drogba sänkte Valencia - Chelsea till CL-slutspel

Chelsea var pressat att vinna över Valencia.
Då slog Didier Drogba till med två mål.

Chelsea tog ledningen efter bara tre minuter. Didier Drogba fick bollen inne i straffområdet. Helt ostörd fick han ladda innan han placerade in bollen i det bortre hörnet.

Efter 22 minuter var det dags igen. Drogba frispelade Ramires som rullade in 2-0.

I den 76:e minuten punkterade Drogba matchen. Mata spelade fram anfallaren som ensam med målvakten petade bollen retfullt in i mål.

Chelsea: Cech, Ivanovic, Terry, Luiz, Cole, Romeu, Meireles, Ramires, Sturridge, Drogba, Mata.
Bänk: Turnbull, Lampard, Torres, Mikel, Malouda, Ferreira, Kalou.

Valencia: Diego Alves, Barragan, Rami, Victor Ruiz, Jordi Alba, Feghouli, Tino Costa, Albelda, Mathieu, Jonas, Soldado.

Bänk: Guaita, Topal, Aduriz, Piatti, Dealbert, Pablo, Parejo.
Publicerad 2011-12-07 kl 08:52