TV: Dybala klev fram i Ronaldos frånvaro - hattrick-hjälte i 3-0 segern

Cristiano Ronaldo saknades på grund av avstängning.
Det spelade ingen roll.
I hans frånvaro klev Paulo Dybala fram och gjorde hattrick i 3-0 segern mot Young Boys.

Se två av Dybalas mål i Sporten i spelaren ovan.

Juventus kom in i matchen med en seger mot Valencia i första omgången i ryggen, medan Young Boys förlorade mot Manchester United.

Redan efter fyra minuter visade Paulo Dybala att det skulle bli hans kväll. Han löpte under en djupledsboll från Leonardo Bonucci och avslutade direkt på volley. Skottet satt hårt och otagbart i bortre hörnet.

Dybala fick en chans en kvart senare, men hans skott var på tok för tamt efter en fin framspelning av Bernardeschi.

Men Dybala revanscherade sig kort därefter, när han var först på en retur efter ett tung skott av Blaise Matuidi. 2-0 till Juventus innan paus som dominerade stort.

Dybala var nära hattrick direkt efter halvtid när han blev framspelad av Bernardeschi efter en Juventuskontring. Men en fri Dybala kunde bara träffa stolpen.

Fast Dybala behövde inte vänta länge på sitt hattrick. Efter 68 minuter kom Dybalas tredje mål, när han efter en fin spelsekvens blev serverad av Juan Cuadrado. Dybala var helt fri framför målet och en överspelad Von Ballmoos kunde bara kolla på när Dybala enkelt stötte in sitt tredje mål i matchen.

- Vi ville verkligen spela en match som denna och vi är glada att vi kunna glädja våra fans med en bra insats. Vi hade rätt attityd och vi var fokuserade i 90 minuter, säger Dybala enligt Uefas hemsida efter matchen.

För Young Boys var matchen inte särskilt lyckad. Dessutom fick man försvararen Mohamed Ali Camara utvisad sent efter två gula kort. Laget har nu 0 poäng på två matcher, medan Juventus toppar grupp H med 6 poäng.

Juventus: Szczesny - Barzagli, Bonucci, Benatia - Cuadrado, Pjanic, Matuidi, Alex Sandro - Bernardeschi - Dybala, Mandzukic

Young Boys: Von Ballmoos - Schick, Von Bergen, Camara, Benito - Fassnacht, Bertone, Sow, Sanogo, Sulejmani - Hoarau