TV: Elanga målskytt när United vann i Youth League

Manchester United besegrade Atalanta med 2-1 i Youth League.
För matchens andra mål stod svensken Anthony Elanga.
Han slog en frispark rakt in i nätet.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren ovan

32 lag har tagit sig till Champions Leagues gruppspel. Utöver de ordinarie matcherna, spelar även ungdomslagen i en egen, parallell turnering som kallas Youth League.

Inför kvällens möte mellan Atalanta och Manchester United, mötes därmed de respektive klubbarnas ungdomslag, i en match som sändes på C More. För Manchester United fanns svensken Anthony Elanga med i startelvan.

Det blev också han som satte matchens avgörande mål, efter bara 20 minuters spel. Efter att själv gått omkull högt upp på plan, ute på vänsterkanten, ställde han upp sig för att slå frisparken. Bollen studsade en gång i gräset innan den gick in i mål.

Med det utökade han till 2-0, efter att Shola Shoretire hade gjort matchens första mål för de rödklädda. Atalanta reducerade sedan i andra halvlek, men United stod som segrare när slutsignalen ljöd.

Matchen mellan Atalanta och Manchester United i Champions League startar 21.00.

Den här säsongen streamas alla matcher från Uefa Champions League på Telia och C More.

Publicerad 2021-11-02 kl 18:48