TV: Galna dramat: Tre mål på tilläggstid - Griezmann avgjorde i 101:e (!) minuten

1-1 på tavlan och 101 minuter på klockan.
Då klev Antoine Griezmann fram.
- Det är känslor åt alla håll, sa Telia och C Mores kommentator Christoffer Svanemar i sändningen.

5:38

Se höjdpunkterna från Atlético Madrid-Porto i spelaren ovan.

Champions League-premiär mellan Atlético Madrid och Porto, då tar vi händelserna från 80:e minuten och framåt.

Med tio minuter kvar att spela försökte Mehdi Taremi filma till sig en straff, men Porto-forwarden lyckades inte överlista domaren. Taremi fick i stället syna sitt andra gula kort och blev utvisad.

Atlético Madrid fick avsluta med en spelare mer på planen, och då såg man ut att avgöra matchen när Mario Hermoso gjorde 1-0 i 91:a minuten. Men det vara bara början, skulle det visa sig.

I 96:e minuten tog nämnde Hermoso nämligen bollen med handen i eget straffområdet, varpå domaren dömde straff. Mateus Uribe klev fram till elvameterspunkten och placerade in 1-1. Då kändes det som att matchen var över.

Svaret? Det gav Atlético Madrid i 101:a minuten. Inbytte Antoine Griezmann blev fri vid bortre stolpen i samband med en hörna och nickade in 2-1 - vilket blev slutresultatet. Vilda glädjescener följde på Wanda Metropolitano.

- Nu ska det väl vara klart! Diego Simone (Atléticos huvudtränare) är nere och firar med laget. Griezman frälser "Atleti", sa Telia och C Mores kommentator Christoffer Svanemar i sändningen.

- Det blev till slut en dramatisk kväll i Madrid, med det krävdes en utvisning. Och det är känslor åt alla håll.

Atlético Madrid: Oblak - Molina, Gimenez, Witsel, Reinildo, Carrasco - Llorente, Koke, Niguez - Morata, Felix.

Porto: Costa - Pepé, Pepé, Carmo, Zaldu - Otavio, Eustaquio, Uribe, Galeno - Taremi, Evanilson.

Champions League streamas på Telia och C More.