Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

TV: Guardiola: Det handlar inte om Inter, deras tränare eller spelare

Barcelona tar emot Inter och ska vända 1-3 för att nå Champions Leaguefinalen. Det handlar bara om att vara sig själv, säger tränaren Pep Guardiola.

Så här säger Guardiola:

”Jag vet inte om vi klarar att ta oss till finalen i Madrid, jag kan inte se i framtiden. Men vi har pratat och kommit överens om att vikten av att vi är oss själva. Med all respekt så handlar det inte om Inter, deras tränare eller deras fantastiska spelare. Det som verkligen betyder något är att vi kan vara oss själva i den viktigaste matchen vi har spelat så här långt, eftersom jag inte vet om det kommer att bli en så här viktig match igen. Och om de vinner så vet de redan att vi är ett suveränt lag. Då kommer vi att gratulera dem och önska dem lycka i finalen.”

”Imorgon kommer folket att ge oss mycket stöd. De kommer inte att gå emot ett lag, en tränare eller något sådant. De kommer att ge en hjälpande hand till elva spelare och några till som sitter på bänken. Spelare som kommer att spela den bästa möjliga fotbollen för att slå ut ett av Europas bästa lag”

Publicerad 2010-04-28 kl 14:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons